Een chiapudding met bosbes smaak: heerlijk en super makkelijk. Het enige wat je hoeft te doen is wat bevroren bosbessen mengen met een plantaardige drink naar keuze voordat je de chiazaadjes hierin laat opzwellen! Het geeft niet alleen een leuk kleurtje aan je ontbijt, maar het is ook nog eens een toevoeging van extra vitamines en antioxidanten.
INGREDIËNTEN
- 25 gr chiazaadjes
- 100 gr diepvries blauwe bessen
- 250 ml plantaardige melk
- 1 tl agavesiroop
- 1 el lijnzaad
- 1/2 tl kaneel
- 25 gr blauwe bessen
- 30 gr granola
- 1 el geraspte kokos
METHODE
- Meng de plantaardige melk met de agavesiroop, lijnzaad, kaneel en frambozen in een keukenmachine tot een egale massa
- Meng de frambozenmelk met de chiazaadjes in een kommetje goed door elkaar
- Zet het kommetje gedurende een nacht in de koelkast zodat de chiazaadjes kunnen opzwellen
- Haal de chiapudding uit de koelkast en serveer met je favoriete granola, verse blauwe bessen en geraspte kokos.
Smakelijk eten!
Reactie plaatsen
Reacties