INGREDIËNTEN:
- 2 grote zoete aardappels
- 400 gr kidneybonen in blik
- 200 gr witte bonen
- 1 courgette
- 200 gr groentenuggets (AH)
- 1 witte ui
- 1 appel
- 50 gr veldsla
Voor de dressing:
- 100 ml plantaardige yoghurt, ongezoet
- 1 tl kurkumapoeder (of kerriepoeder)
- 2 el mayolijn
- snufje peper en zout

METHODE
Snijd de zoete aardappel in blokjes van 1 bij 1 cm. Meng deze in een kom met wat olijfolie en paprikapoeder. Leg op een met bakpapier bekledde bakplaat en plaats in de oven op 220 graden gedurende 25 minuten.
Laat ondertussen de bonen uitlekken in een vergiet.
Snijd de courgette en ui klein en bak deze in een hapjespan. Voeg als de groentes gaar zijn hier ook de groentenuggets aan toe.
Bereid de dressing door alle ingrediënten te mixen.
Verdeel de sla over de borden. Leg hierop de zoete aardappel uit de oven, de overige groentes, groentenuggets en stukjes appel. Top af met de dressing.
Reactie plaatsen
Reacties