Heb je een lekkere vrije ochtend en zin in een soort taartje als ontbijt? Dan is deze gebakken havermout met pindakaas iets voor jou! En het geeft je meteen een goede start van de dag met vezels en gezonde vetten.
INGREDIËNTEN:
- 80 gram havermout
- 1 rijpe banaan
- 120 ml (soja)melk
- 1 tl kaneel
- 1/2 tl bakpoeder
- 1 el agavesiroop/honing
- 15 gr gewelde rozijnen
- 2 el 100% pindakaas

METHODE
- Prak de banaan met een vork.
- Mix een een beslagkom de havermout,
- banaan, melk, kaneel, bakpoeder, rozijnen
- en agavesiroop.
- Verdeel het beslag over twee ovenbestendige
- schaaltjes
- Plaats in de oven op 180 graden gedurende 25-30 minuten
- Top af met een eetlepel pindakaas
Optioneel: serveer met een beetje plantaardige kwark of yoghurt en fruit voor een fris effect
Smakelijk ontbijt!
Wil je dit receptje opslaan via Pinterest of delen met vrienden? Klik dan hieronder!
Reactie plaatsen
Reacties