Dit warme havermoutje bevat een heerlijke smakencombinatie: koffie, chocolade en een vleugje vanille. Echt een van mijn favoriete ontbijtjes op een regenachtige dag.
INGREDIËNTEN:
- 40 gr havermout
- 150 ml sojamelk
- 1 kopje espresso
- 1 tl vanille-extract
- 1 tl kaneel
- 1 el lijnzaad
Toppings:
- 1/2 banaan
- handje blauwe bessen
- 5 pecannoten
- blokje pure chocolade

METHODE
Doe de havermout samen met de sojamelk, espresso, vanille-extract, lijnzaad en kaneel in een steelpannetje. Zet dit op laag vuur en roer regelmatig door. Haal het pannetje na ongeveer vijf minuten, als de havermoutpap de juiste dikte heeft, van het vuur. Snijd de banaan in plakjes en top de havermout af met blauwe bessen, banaan, pecannoten en laat het blokje pure chocolade smelten op je warme havermoutje.
Smakelijk eten!
Wil je dit receptje opslaan via Pinterest of delen met vrienden? Klik dan hieronder!
Reactie plaatsen
Reacties