Pink oats met framboos en pure chocolade

Gepubliceerd op 7 januari 2023 om 14:58

Een lekker fel kleurtje bij het ontbijt: gewoon de natuurlijke kleurstof in frambozen. En de combinatie van pure chocolade met fruit (en wat kokos voor de liefhebbers) is echt een feestje!

 

INGREDIËNTEN:

  • 40 gram havermout
  • 200 ml (amandel)melk
  • 100 gram frambozen (diepvries)
  • 1 el lijnzaad
  • 1 el zonnebloem- en pompoenpitten
  • 1 blokje pure chocolade 85%
  • 1 el kokosschaafsel

METHODE

Doe de havermout met de amandelmelk in een steelpannetje en zet op middelhoog vuur.

Voeg hieraan 50 gram frambozen en het lijnzaad toe. Blijf goed doorroeren totdat de havermout een papje is geworden (ongeveer na 5 minuten).

Giet de havermout in een kommetje en top af met de pitten, kokos en laat het blokje pure chocolade smelten op de havermout.

Smakelijk eten!

 

Wil je dit receptje opslaan via Pinterest of delen met vrienden? Klik dan hieronder!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.