Pindarotsjes

Gepubliceerd op 8 mei 2023 om 08:58

Ben jij nog op zoek naar een lekkere traktatie of een lekkernij voor als je visitie krijgt? Dan zijn deze pindarotsjes ideaal: weinig ingrediënten nodig, makkelijk te maken en budget-friendly. 
Let wel even op dat je ze niet maakt voor mensen met een notenallergie ;).

INGREDIËNTEN:

  • 400 gr pure chocolade (ik gebruikte die van AH Basic: 0.79 cent per reep)
  • 250 gr ongezouten pinda's
  • Een paar korrels zeezout

 

METHODE

  • Smelt de pure chocolade au-bain marie in een hittebestendige kom
  • Meng de gesmolten chocolade met de pinda’s in een grote kom.
  • Schep ongeveer een eetlepel van het mengsel per keer op een met bakpapier bekleede  bakplaat 
  • Bestrooi de pindarotsjes met een paar korrels zeezout
  • Zet het blad in de koelkast en laat 20 min. opharden.
  • Bewaar de pindarotsjes daarna op kamertemperatuur.

 

Bewaartip: de pindarotsjes zijn een week te bewaren in de koelkast als je deze in een afgesloten bakje doet.

 

Smakelijk eten!

Wil je dit receptje delen met vrienden of opslaan via Pinterest? Klik dan hieronder!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.