Ben jij nog op zoek naar een makkelijk, kleurrijk en niet-zo-overvullend toetje? Dan heb ik hier een geschikt recept voor jou! Deze zachte bosbessen trifle met granola on top staat binnen 10 minuten op tafel en ziet er ook nog eens super leuk uit!
INGREDIËNTEN:
- 150 gr alpro yoghurt blauwe bes
- 100 gr plantaardige kwark
- 1 el lijnzaad
- 4 el granola cacao-kokossmaak (bijv. van TastyBasics)
- 2 el geraspte kokos
- handje ongezouten pinda's

-
METHODE
- Meng de alpro blauwe bes yoghurt met de kwark en lijnzaad in een kommetje door elkaar
- Verdeel dit mengsel over twee glaasjes of schaaltjes
- Top af met granola, geraspte kokos en ongezouten pinda's naar smaak
Smakelijk eten!
Wil je dit receptje delen met vrienden of opslaan via Pinterest? Klik dan hieronder!
Reactie plaatsen
Reacties