Ben jij nog op zoek naar een makkelijk, kleurrijk en niet-zo-overvullend toetje? Dan heb ik hier een geschikt recept voor jou! Deze zachte mango trifle met chocoladegranola on top staat binnen 10 minuten op tafel en ziet er ook nog eens super leuk uit!
INGREDIËNTEN
- 200 gr mango
- 250 gr plantaardige kwark
- 1 tl honing/agavesiroop
- 1 tl citroensap
- 20 gr chocolade granola (bijv. van TastyBasics)
- 20 gr hazelnoten
Extra: 2 dessert glaasjes

METHODE
- Houd twee stukjes mango apart. Doe de mango samen met 100 gram kwark, agavesiroop en citroensap in een kom en pureer tot een gladde massa (of doe dit in een blender).
- Schep het mango-kwark mengsel in twee glaasjes
- Schep hierboven op een laagje kwark
- Verdeel over het bovenste laagje de chocoladegranola
- Top af met de overige mango en een eetlepel hazelnoten
Smakelijk eten!
Wil je dit receptje delen met vrienden of opslaan via Pinterest? Klik dan hieronder!
Reactie plaatsen
Reacties