Quinoa-hazelnoot repen

Gepubliceerd op 26 juni 2023 om 16:37

Deze gezonde snackrepen met slechts vijf ingrediënten danken hun lekkere smaak aan de biologische notenpasta van Terra Sana: letterlijk betekent dit 'gezonde aarde'. Dat is precies waar dit merk voor staat. Ze maken al 35 jaar lang biologische producten die bijdragen aan een gezondere aarde. Van alle producten in hun assortiment is 99.7% plantaardig en vanaf nu worden er alleen nog maar vegan producten gemaakt. 
De ingrediënten in de producten van Terra Sana worden met zorg uitgekozen: geen toevoegde suikers, palmolie en onnodige verdikkingsmiddelen. Zo puur mogelijk dus. 

Naast deze notenmix pasta die ik hier gebruikte, zijn er nog veel meer soorten pasta's te verkrijgen: salty peanut, crunchy cashew, cruncy almond, donkere tahini, 2-notenmix en nog veel meer. De notenpasta's van Terra Sana zijn te verkijgen bij Ekoplaza, Odin en Vitaminstore of Shop ze hier online!

INGREDIËNTEN:

  • 50 gr gepofte quinoa
  • 1 e l hazelnootpasta Terra Sana
  • 3 el havermout
  • 2 el agavesiroop
  • 40 gr pure chocolade

 

METHODE

  • Smelt de pure chocolade au-bain marie
  • Meng in een kom de gepofte quinoa met de havermout, hazelnootpasta en agavesiroop goed door elkaar
  • Voeg nu ook de gesmolten chocolade toe
  • Meng totdat alle quinoa bedekt is en elkaar plakt
  • Plaats in een bakvorm met bakpapier in de koelkast gedurende 1 uur om hard te worden
  • Snijd in stukken en serveer.

 

Bewaartip: de repen zijn een week te bewaren in de koelkast als je deze in een afgesloten bakje doet.

 

Smakelijk eten!

Wil je dit receptje delen met vrienden of opslaan via Pinterest? Klik dan hieronder!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb