Deze zomerse pastasalade is ideaal om te maken als side-gericht bij een BBQ of om in bakjes mee te nemen als lunch. Je maakt deze pastasalade al in slechts 25 minuten!
INGREDIËNTEN:
- 150 gr volkoren macaroni
- 120 gr reuzebonen
- 15 cm komkommer
- 100 gr snoeptomaatjes
- 50 gr plantaardige feta
- 2 el zwarte olijven, in plakjes
- 30 gr veldsla
- Balsamico creme
- 1 el appelazijn
- 1 el extra virgin olijfolie
- 1 el agavesiroop
- 1 el sesamzaadjes
METHODE
- Bereid de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Spoel de macaroni direct na het koken af met koud water en laat afkoelen
- Snijd de komkommer, tomaatjes en feta in kleine stukjes. Spoel de bonen af onder water en laat even uitlekken
- Bereid de dressing door in een schaaltje de olijfolie, agavesiroop, appelazijn en sesamzaadjes te mengen.
- Verdeel de macaroni over twee borden en meng hier de bonen, feta, olijven, sla en gesneden groentes doorheen
- Voeg als laatste de dressing toe en maak af met balsamico crème naar smaak!
Smakelijk eten!
Reactie plaatsen
Reacties