Zoete aardappelsalade met knapperige kikkererwten en hummus

Gepubliceerd op 9 januari 2023 om 18:00

INGREDIËNTEN:

- 200 gr zoete aardappel
- 130 gr kikkererwten
- 1 grote tomaat
- 10 cm komkommer
- 5 walnoten
- 80 gr jackfruitballetjes
- 1 el hummus gegrilde groente (AH)
- handje spinazie

METHODE

  1. Snijd de zoete aardappel in stukjes en laat de kikkererwten uitlekken in een verget.
  2. Doe ze daarna in een kom en meng met wat olijfolie, peper, zout en paprikapoeder.
  3. Plaats ze op een bakplaat en zet in de oven op 180 graden gedurende 30-35 minuten.
  4. Voeg de laatste 10 minuten de jackfruitballetjes toe.
  5. Snijd ondertussen de tomaat en komkommer in stukjes.
  6. Leg de spinazie op een bord en beleg vervolgens met de groentes uit de oven, tomaat, komkommer, hummus, walnoten en aardbeien.

Smakelijk eten!

Wil je dit receptje delen met vrienden of opslaan via Pinterest? Klik dan hieronder!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.