Dit heerlijke verwengerechtje kan je als ontbijt klaarmaken, maar ook als desert als je je gasten wilt verrassen met een lekker toetje.
Dit is een gezonde variant van de welbekende apple-crumble waarin ik geen boter en meel gebruikte, maar havervlokken en agavesiroop. En geloof me, hij is nog steeds super lekker!
Scroll naar beneden voor het recept!
INGREDIËNTEN:
- 250 gr vanille sojayoghurt
- 1 grote appel
- 50 gr havervlokken
- 1 el kaneel
- 2 el agavesiroop
- 1 el kaneelsuiker
- Handje walnoten

METHODE
- Snijd de appel in kleine blokjes en meng deze in een kom met de agavesiroop, havervlokken en kaneel
- Meng alles goed door elkaar en plaats op een met bakpapier bekleede bakplaat
- Plaats de bakplaat in de oven op 190 graden gedurende 15 minuten
- Verdeel de vanilleyoghurt over twee glaasjes/bakjes en schep hierop de apple-crumble uit de oven
- Top af met de kaneelsuiker en grofgehakte walnoten
Smakelijk eten!
Wil je dit receptje delen met vrienden of opslaan via Pinterest? Klik dan hieronder!
Reactie plaatsen
Reacties